Bejelentés


A legjobb PTC oldalak Neked is hasznot hoz majd.


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
A bannerra kattintva regisztrálhatsz:

`Hunbux`

A banner feliratából már rájöhettetek, hogy ez egy magyar oldal, magyar nyelven is (ezen kívül angolul is elérhető). A HunBux oldala 2009. május 1-jén indult el. Eddig 9000-en regisztráltak (azért van kevés tag, mert főképpen magyarok vannak a felhasználók között) és $4200-t fizetett ki.
A regisztráció és az oldal használata teljesen ingyenes, vagyis regisztráció után ingyenes tagású felhasználóként kattinthatod le a reklámokat. Ezen kívül az oldalon van két másik fizetett tagság is, pluszban az ingyenes reklámok mellett ők több linket tudnak lekattintani és több pénzt is kapnak ezért, de előbb a kifizetés.
Fontos, hogy az ingyenes (továbbiakban standard) tagok is kérhetnek ki pénzt. A pénzt $3-tól lehet PayPal és AlertPay számlákra kikérni, illetve bankszámlára $8-tól. Banki utalás esetén a teljes neved, felhasználóneved, bankszámlaszámod a hunbux[pont]click[kukac]gmail[pont]com email címre el kell küldened. Standard tagok egy hónapban maximum $10-t kérhetnek ki. A kifizetést 10 nap alatt fogják teljesíteni.
A hirdetésekért a standard tagok $0,004-t kapnak, naponta átlagban $0,04 jön össze. A linkeket a Hirdetések menüpont alatt találod és standard linkeket az oldal alján találod, értelem szerűen a "Standard tagoknak" felirat alatt, illetve a bónusz linkeke is lekattintható. Fontos, hogy a standard linkeknél az utolsó linket SOSE kattintsd le, mert akkor nullázódik az egyenleged. Ez a link a csalók miatt lett kitéve.
A referralok kattintásai után $0,0015-t kapsz, illetve bármennyi refed lehet. A reflinkedet a "Statisztikám" menüponton belül találod, az oldal banner-eit pedig a "Banner center" alatt láthatod. Az oldalon bérelhetsz és vehetsz is örökre referralokat. Bérelni a "Bérelt referens vásárlása" menün belül tudsz és egyenként egyenként egy hónapra (30 nap) $0,18-ba kerülnek. Cserélni egyenként $0,003-ért tudod őket. Ha örökre vásárolni akarsz, akkor kicsit drágább az áruk, hiszen egy örök referral $1-ba kerül és $0,2-ét tudod őket cserélni.
PTC-n és referralokon kívül úgy is szerezhet pénzt, ha mások alá regisztrálsz különböző oldalakon. Ezt a részt a "Statisztikám" menüpont alatt, a piros betős "PTC ajánlat" link alatt találod. Regisztrálni az itt látható banner-ek általal hirdetett oldalakon kell. Ha havonta 6 oldalra regisztrálsz, akkor a HunBux $2-t ír jóvá a számládon, ha pedig havonta 10 oldalra, akkor pedig $3-t.

Az odalról tudni kell még, hogy minden hónapban a jobb oldalon jelzik, hogy milyen akciós ajánlatokat lehet igénybe venni. Ezek lehetnek kedvezményes referral vásárlás, tagságvásárlás vagy egyéb más.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!